Commissies

Daarnaast is Digi Juridica op zoek naar commissieleden. De actieve leden zijn onmisbaar binnen de vereniging! Wil jij organisatorische ervaring opdoen en nauw betrokken zijn bij de vereniging? Meld je dan nu aan voor een van de volgende commissies:

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van juridisch inhoudelijke excursies en lezingen voor de leden van Digi Juridica.

Studiereiscommissie

De studiereiscommissie organiseert elk jaar een reis binnen of buiten Europa die tot doel heeft de juridische aspecten van het betreffende land uit te lichten, een reis waarbij een cultureel en juridisch programma op de voorgrond staat.

Commissie Extern

De Commissie Extern is samen met de voorzitter verantwoordelijk voor de externe contacten. Denk onder andere aan het werven van nieuwe sponsoren en het onderhouden van het contact met huidige sponsoren.

Commissie Intern

De Commissie Intern ondersteunt de Secretaris met de interne aangelegenheden binnen Digi Juridica. Denk onder andere aan het organiseren van borrels, het beheren van de Facebookpagina van Digi Juridica en het meeschrijven aan de maandelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden voor de commissie is mogelijk t/m 31 september 2017 door jouw CV te sturen naar info@digijuridica.nl en wie weet werken we binnenkort samen!