Commissies

Actieve leden zijn onmisbaar binnen de vereniging! Wil jij organisatorische ervaring opdoen en nauw betrokken zijn bij de vereniging vanaf september 2018, stuur dan jouw CV naar info@digijuridica.nl en wie weet werken we binnenkort samen! Zie hieronder onze commissies:

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van juridisch inhoudelijke excursies en lezingen voor de leden van Digi Juridica.

Studiereiscommissie

De studiereiscommissie organiseert elk jaar een reis binnen of buiten Europa die tot doel heeft de juridische aspecten van het betreffende land uit te lichten, een reis waarbij een cultureel en juridisch programma op de voorgrond staat.

Commissie Extern

De Commissie Extern is samen met de voorzitter verantwoordelijk voor de externe contacten. Denk onder andere aan het werven van nieuwe sponsoren en het onderhouden van het contact met huidige sponsoren.

Commissie Intern

De Commissie Intern ondersteunt de Secretaris met de interne aangelegenheden binnen Digi Juridica. Denk onder andere aan het organiseren van borrels, het beheren van de Facebookpagina van Digi Juridica en het meeschrijven aan de maandelijkse nieuwsbrief.