Internship bij Philips-Van Heusden (PVH)

Phillips-Van Heusen Corporation (PVH) is één van de grootste kledingbedrijven in de wereld met bekende namen zoals Calvin Klein, Michael Kors en Tommy Hilfiger. Vanuit de ‘headquarter’ in Amsterdam wordt o.a. het design van Tommy Hilfigers wereldwijde collectie en de marketing geleid. Brand Protection (BP), het opsporen en verwijderen uit de markt van namaakproducten, is daarbij een belangrijke activiteit binnen het legal team van PVH. Voor studenten verbonden aan de opleiding Internet, Intellectuele Eigendom & ICT ligt een internship op het gebied van intellectuele eigendom dan ook voor de hand, maar ook talloze andere posities en mogelijkheden staan open.

PVH biedt veel spannende kansen voor studenten en recent afgestudeerden die relevante werkervaring willen opdoen een verbonden, dynamische en interactieve omgeving. De interns doen waardevolle werkervaring op bij een wereldleider in de kledingindustrie.

De diverse betaalde internships zijn een fantastische leer- en praktische ontwikkelingsmogelijkheid. Interns leren netwerken met bedrijfsleiders uit een breed scala van zakelijke functies, waaronder marketing, design, merchandising, technologie en financiën en hebben ook de mogelijkheid om professionele en persoonlijke relaties op te bouwen die kunnen helpen bij de ontwikkeling van de verdere carrière.

Solliciteren voor een internship kan via de volgende link.

Onze website wordt momenteel vernieuwd. Binnenkort vind je hier een up-to-date website!
Hello. Add your message here.