IE-banenoriëntatie

Heb je een grote interesse in het IE-recht of weet je niet zeker welke kant je op wilt wat betreft een baan? Dan is dit je kans! A.s. 17 januari zal Daniël Sterenborg een workshop geven over het vinden van je IE-droombaan. Daniël Sterenborg is webredacteur en congresmanager bij deLex, een juridische niche uitgeverij. Hij verzorgt de dagelijkse berichtgeving op o.a. de website IE-Forum.nl, ITenRecht.nl en LifeSciencesenRecht.nl. Tijdens zijn rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit heeft hij vooral zijn sporen verdiend met een in twee talen gepubliceerde IE-scriptie-uitgave en de organisatie van diverse juridische congressen in binnen- en buitenland.

Aansluitend daarna zal er een interactieve workshop plaatsvinden over het gebruik van de deLex-websites voor je studie. Hoe kun je optimaal de respectieve platformen gebruiken voor je papers en scriptie. Beginnend met een korte uitleg over de werkzaamheden van de redacteur en gedachte achter de workshop, zal Daniël je aan de hand nemen over de functionaliteiten en extra’s die de websites kunnen bieden voor de studie. Naar mate de workshop voortduurt zal de workshop steeds interactiever worden met live uitleg op het grote scherm. Er is aldus ruimte voor vragen en verzoekjes [deze kunnen ook op voorhand worden gestuurd naar activiteiten@digijuridica.nl).

Na afloop van deze workshop heb je meer een idee over perspectieven op de arbeidsmarkt en doe je nieuwe inzichten op over de richting die jij later op wilt gaan en heb je meer inzicht in het juist gebruik van deLex-websites voor je studie en/of scriptie.
Met andere woorden, kom aanstaande 17 januari naar deze bijeenkomst! Na afloop bestaat er de gelegenheid tot borrelen. Het wordt dus een gezellige en interessante avond! Aanmelden kan via dit evenement of door een mail te sturen naar activiteiten@digijuridica.nl.

Het lokaal waar de lezing zal worden gehouden is HG-11A37.

  • Datum en tijd

  • 17 januari 2018, 19:00 - 21:00
  • Categorie

  • Lezing

Onze website wordt momenteel vernieuwd. Binnenkort vind je hier een up-to-date website!
Hello. Add your message here.